Кампања

article image

Оџаци - Дошло време да се чује и наш глас- што би народ рекао рачунајте на нас!

Оџаци, завршна трибина Народног покрета Динара-Дрина-Дунав посвећена изборима за одборнике у скупштини Општине Оџаци, 15. децембра 2013. године на којим ће Народни покрет Динара-Дрина-Дунав, под редним бројем 3 раме уз раме са коалиционим партнерима учествовати на изборној листи Александар Вучић - СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА .

Клуб Скиппер испуњен до последњег места. Интересовање грађана Оџака да чују обраћање лидера Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислава Бокана је било тако велико да се испред клуба окупио велики број грађана  уз чашицу речи,  кувану ракију и вино.

Добра енергија, емоције, топлина и родољубље су прштали на све стране и то кроз реч и песму. Окупљенима се прво обратио угледни универзитетски професор и члан Градског већа за комуналне послове Града Новог Сада, Никола Ћировић, председник Политичког  савета Народног покрета Динара-Дрина-Дунав. У свом надахнутом говору, он се осврнуо на проблеме који тиште све грађане Оџака као и иницијативе које је Народни покрет Динара-Дрина-Дунав спреман да покрене како би се у Оџацима живело квалитетније и боље.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав

Потом су присутни уз буран аплауз поздравили обраћање лидера Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислава Бокана. Он је поздравио све присутне речима: „ Да су незнам какви дани, традицију своју брани, то што имаш нема нико, мој Србине, моја дико!“

Након тога, лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислав Бокан, је поздравио све присутне, као и кандидате Народног покрета Динара-Дрина-Дунав који ће се наћи на листи Александар Вучић - СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА на изборима за Оџаке 15. децембра ове године и то Зорана Велемира из Раткова, Владимира Тривуновића из Бачког Брестовца и посебно Бранкицу Османовић из Оџака.

Лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав и Бранкица Османовић

Обраћање лидера Покрета је више пута било прекидано громогласним аплаузом подршке, а његово излагање у коме је указао на снагу традиције и духа српског народа као највеће снаге за будућност је наишло на опште одобравање присутних. Лидер Томислав Бокан је своје обраћање завршио речима: „Три су прста на барјаку, срце куца у јунаку, нама Господ снагу даје, нема назад, нема предаје! Напред замном, прочистимо Оџаке 15. децембра Гласајте за број 3, за нашу коалицију Александар Вучић - СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА!“

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав

Галерија слика са догађаја [EasyGallery id='06.12.2013.-великатрибинауоџац']