Вест

article image

ДИВЉА ДЕПОНИЈА НА КЛИСИ - ОГЛЕДАЛО НОВОГ САДА

Нови Сад, Темерински пут, потез од Најлон пијаце према укључењу за ауто пут. Огромна дивља депонија!

Отпад и страшна прљавштина озбиљно прете да угрозе здравље свих људи који насељавају градску четврт Клиса!

Ова дивља депонија, нажалост, није једина дивља депонија у Новом Саду.

Заиста поражава чињеница да у овако тешким и нехигијенским условима људи данас живе у Новом Саду. Срамотно!

Када у виду имамо и чињеницу да хиљаде људи свакодневно при улазу или излазу из Новог Сада с гађењем гледа ову прљавштину јасна је и прва помисао сваког здраворазумског бића - немар, небрига и срамота овог Града!

Шта раде надлежни у јавним градским предузећима и у градској управи за екологију и заштиту животне средине Новог Сада?

Нејасно је шта раде и инспекцијске службе, обзиром да ова и овакве депоније нису само спорадична појава, већ нажалост страшни део свакодневнице.

Где се онда слива новац изузетно ревносних платиша пореских, комуналних и осталих обавеза ако нам Град изгледа овако прљаво и запуштено?

Закључак је више него очигледан. Град Нови Сад данас функционише искључиво у интересу појединаца, а не свих својих становника. И то се види на сваком кораку!

Данас су страначке месне заједнице, јавна градска предузећа, градске управе и инспекцијске службе огледало немара, нестручности, бахатог понашања и арчења државне имовине. И све то јавно, транспарентно и некажњено! На жалост свих нас!

Ова новосадска власт је очигледно толико нестручна и некомпетентна да реши како комуналне тако и бројне друге проблеме који оптерећују свакодневни живот. Бирани су да се баве пословима у интересу свих нас, али за градску врхушку очигледно постоји само и искључиво лични интерес.

Зато је време да кажемо СТОП!

Време је за промене! МИ смо спремни! Придружите нам се!